Feestzalen

De Egelantier

Openingsuren

Restaurant
Maandag open vanaf 17u.
Donderdag open vanaf 17 u
Vrijdag open van 12 u tot 14u30 en vanaf 17u
Zaterdag doorlopend open vanaf 12u
Zon- en feestdagen doorlopend open vanaf 11 u

Feestzalen
op reservatie - alle dagen ter beschikking
voor alle inlichtingen bel op 0475 89 10 67

Traiteur
In ons restaurant kan je ook genieten van onze afhaalkeuken. Doe je bestelling via de telefoon en
je kan in overleg uw gerechten op het gewenste uur komen afhalen. Wij verzorgen ook alle schotels voor feestjes bij uw thuis. Dit kan gaan van een verfijnd
koud buffet tot een warm diner. Wij vragen wel uw bestelling 14 dagen vooraf te plaatsen.Folders met
de gerechten van de traiteurdienst kan je komen
afhalen in ons restaurant.

 


Suggesties

Voorgerechten:
- Timbaal van krab en grijze garnalen
- Zalm Belle-Vue met cruditeiten
- Gerookte Schotse zalm met cruditeiten
- Gerookte zalm met heilbot en garnaal-tomaatje
- Tartaar van verse tonijn met honing-vinaigrette en cruditeiten
- Fijne beenhesp met tartaarsausje en cruditeiten
- Parmahesp met meloen en porto
- Lauw slaatje van geitenkaas en appeltjes
- Terrine van de chef met cruditeiten
- Wild terrine met jachtgarnituur en vruchten-confituur
- Ganzenleverpaté met kramiektoast


Soepen:
- Roomsoepen -- broccoli, prei, asperges, tomaten ...
- Vissoepen
- pompoensoep
- Witloofsoepje
- spinaziesoepje
- boschampignonsoep
- maïssoep en andere volgens seizoen

Warme voor- of tussengerechten:
- Lotte met Toscaans sausje
- Tongrolletjes met wittewijnsaus en snippergroentjes
- Gebakken zalm béarnaise
- Gegrilde zalm in curry met appelschijfjes
- Gerookt zalmhoorntje met geitenkaas in de oven gebakken op groene appel coulis
- Scampi van de chef
- Snoekbaars met zeevruchtensausje
- Tongrolletjes in fijne koraalsaus
- Gebakken Sint-Jacobsvruchten met sausje van cherry en cherryazijn en Brussels lof
- Gebakken Sint-Jacobsvruchten met zalf van prei
- 1/2 kreeft gegrild met fijne kruiden en blanke boter
- Gebakken ganzenlever met appelfrietjes

Hoofdgerechten - vlees:
- Ardeens gebraad, licht gerookt, met calvadossaus stoofappel en groentjes
- Kalkoentournodos met sausje van kastanjechampignon en seizoensgroenten
- Duo van parelhoen en gandaham in biersaus van Kartuis en fijne groenten
- Jambonneau van Parelhoen met appel en groenten
- Kalfsgebraad in oude port met seizoensgroenten
- Kalfsoester met boursin van groenten en
- Struisvogel met oesterzwammen op spinazie-bed en gegratineerde tomaat
- Lamsfilet met sausje van rozemarijn en fijne groentjes
- Varkenshaasje met sausje van zachte mostard en fijne groentjes
- Everzwijn Grand Veneur met jachtgarnituur en gratin dauphinois
- Eendenfilet met acaciahoning op zijn Florentijns
- Hertenrack met vijgensausje, spruitjespuree, veenbesappel en wintergarnituur
- Reefilet met rozepepertjes, gebakken jonagold en zijn jachtgarnituur

Hoofdgerechten – vis:
- Victoriabaars met spek en mostard; broccoli en aardappelpurée
- Kabeljauwfilet in preisausje en grijze garnalen en aardappelpurée
- Gebakken zalmsteak met appeltjes en wok-groentjes
- Tarbot met mousselinesaus, bladspinazie en gebakken kerstomaatjes
- Zeeduivel in Toscaans sausje met fijne groentjes en aardappelpurée
- Gebakken zeewolffilet met venkel, prei en zeevruchtensausje
- Gebakken Tonijn op bed van boontjes en gourgettes met pepersausje
- Hele kreeft gegrild met fijne kruiden en blanke boter


Desserten:
- Bavarois met ijs en créme Anglaise
- Palet van Vruchtensorbet
bv. appel – citroen – limoen – passie
- Champagnesorbet
- ijs van het huis - ijstaart
bv. communielam, verjaardagstaart ….
- ijscoupe met advocaat en warme kriekjes
- Fantasiebord
- Flensje met ijs en sinaassausje geflambeerd met grand-marnier
- Tulpje van koek met ijs en vers fruit
- Profiterolles met ijs en warme chocolade
- Fijn speculaasgebak met chocoladeijs
- Créme brulée

- Koffie met . feestgebak
- individuele gebakjes
- Koffie met assortiment mini-gebakjes
- Koffie met koekjes
- Individuele Kaasschotel
- Dessertbuffet (in menu)

Koude buffetten – koude- warme buffetten - dessertbuffetten: volgens uw wensen